Υμνος» στην πολυτέλεια στις Μαλδίβες, με… 38.000 ευρώ τη βραδιά [εικόνες]

Θα ήθελες το νέο έτος να σε βρει σε ένα εξωτικό νησί με απίστευτη θέα, παραδεισένια τοπία και φυσικά πολυτελείς εγκαταστάσεις.

 

Αυτό θέλουν οι περισσότεροι και γι΄αυτό η ιδιωτική μονάδα Coco Prive δημοσίευσε φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο που έχει δημιουργήσει στις Μαλβίδες, κάνοντας μας να θέλουμε να κλείσουμε εισιτήριο τώρα.

Βέβαια, με μία προσεκτική ματιά στην τιμή, ίσως τελικά το αποφύγουμε καθώς μία νύχτα εκεί κοστίζει περίπου 38.000 ευρώ (270.000 η εβδομάδα).

Στο μέρος που έχει κάνει τις διακοπές της η Ιρίνα Σάικ και άλλοι διάσημοι, οι επισκέπτες φτάνουν με ιδιωτικό τζετ και διαλέγουν μία από τις πριβέ βίλες που υπάρχει στο απομονωμένο νησί.

Εκεί υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης, καθώς πέρα από τις υπερπολυτελείς ιδιωτικές βίλες υπάρχει ένα κοκτέιλ μπαρ, μία πισίνα 40 μέτρων, ένα εσωτερικό κι ένα εξωτερικό γυμναστήριο, παιδική χαρά, κελάρι με κρασί, εστιατόριο και άλλα πολλά.

Κι επειδή όποιος πάει εκεί, δεν χρειάζεται να κουραστεί για τίποτα, υπάρχουν ιδιωτικοί σεφ 24ώρες το 24ωρο που επιμελούνται όλα τα γεύματα κι ένας μπάτλερ που αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει όλες τις ιδιοτροπίες των επισκεπτών.