Ενδιαφεροντα 26χρονη πηγαίνει μόνο με παντρεμένους επειδή λέει είναι οι καλύτεροι εραστές

Η 26χρονη Karen έχει ένα πολύ βασικό στάνταρ για τους άνδρες, που αν δεν το πληρούν δεν πρόκειται ποτέ να την κερδίσουν.

 

Σίγουρα θα φαντάζεστε ότι πρόκειται για χαρακτηριστικά όπως η ομορφιά, το ύψος ή ο καλός χαρακτήρας, όμως η 26χρονη Βρετανή θέλει να είναι μόνο με παντρεμένους άνδρες.

 

Δε διστάζει να δηλώσει με τιμή και καμάρι ότι μέχρι στιγμής έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 50 παντρεμένους και ο λόγος, είναι όπως η ίδια ισχυρίζεται, ότι αυτοί ξέρουν και μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα μια γυναίκα στο σeξ.

 

Μιας και βρίσκονται χρόνια σε γάμο, έχουν εξασκηθεί στο συγκεκριμένο τομέα πολύ καλά, άρα είναι οι κατάλληλοι παρτενέρ για όποια αναζητά την ύστατη ηδονή.

 

Σύμφωνα με τη νεαρή, όταν ένας άνδρας γύρω στα 40 δεν έχει παντρευτεί, υπάρχει κάποια αιτία, που συνήθως είναι η συμπεριφορά του ή απλώς εκείνος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για σeξ.

 

Απαντώντας στην ερώτηση για το πως αισθάνεται που γίνεται το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης, αποκαλεί τον εαυτό της ως την τέλεια ερωμένη, καθώς δε θέλει και ούτε ζητά από τους συντρόφους της να αφήσουν τις συζύγους τους για χάρη της, γιατί δε θέλει να της το χτυπάνε, καθώς δεν επιθυμεί να κάνει σοβαρή σχέση με κάποιον από αυτούς.

Το μόνο που θέλει είναι ζήσει μια περιπέτεια μαζί τους, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

Πηγή: e-radio.gr