Θεσσαλονίκη: Κάτι σπουδαίο έρχεται!

Ένα νέο,σύχρονο εμπορικό κέντρο θα ανοίξει σε λίγους μήνες. Ο Όμιλος Μουζενίδη ετοιμάζει την νέα του επένδυση στη Χαλκιδική, η οποία αναμένεται να αλλάξει το εμπορικό τοπίο στην περιοχή.

 
Με 16 καταστήματα ελληνικά και ξένα προϊόντα, ένα σούπερ μάρκετ με αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα ένα gourmet εστιατόριο με Κρητική κουζίνα, και ένας ειδικά σχεδιασμένος παιδότοπος, «Grekoleto», για παιχνίδια, αθλήματα και πολλες άλλες δραστηριότητες.

 
Η νέα επένδυση ονομάζεται «Enigma Shopping Centre» και όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα νέο Εμπορικό Κέντρο, το οποίο θα βρίσκεται στον κόμβο
Μουδανίων– Μαρμαρά.

 

 

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός θα περιλαμβάνει ανοιχτούς χώρους, με φυσικό φως, ξύλινη επένδυση και υψηλών προδιαγραφών εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, θα υπάρχει και μία ειδική τέντα με πασαρέλα για επιδείξεις μόδας, ενώ το συνολικό πρότζεκτ θα είναι σχεδιασμένο για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης προς τον καταναλωτή.

 

Μάλιστα, οι πελάτες του Ομίλου Μουζενίδη στη Χαλκιδική θα έχουν δωρεάν μεταφορά από τα ξενοδοχείο με λεωφορεία του Ομίλου.

 

Άντε με το κάλο να το επισκεφθούμε!!!