Αυτό που έγινε ήταν απίστευτο!! Αυτό το σκυλάκι προφυλάσσει…

Αυτό το σκυλάκι προφυλάσσει την 9χρονη ακόμα και από τον…θάνατο. Ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών πάσχει από μια μορφή επιληψίας που παθαίνει κρίσει κάθε φορά που γελάει.

580f4034bfd32

Η μικρή Μίλι από το Τσεσάιρ παίρνει ειδικά φάρμακα για να ελέγξει τις επιληπτικές κρίσεις, όμως τα έντονα συναισθήματα, ακόμα και η χαρά μπορεί να προκαλέσουν και περίπου 50 κρίσεις κάθε μέρα.
Μάλιστα αν το παιδί είναι μόνο του μπορεί να είναι θανατηφόρες, να προκαλέσουν εγκεφαλικές βλάβες ή ακόμα και πνιγμό από το σάλιο της.

580f4034dba52

Μικρά καθημερινά πράγματα που κάνουν όλα τα παιδιά, όπως να παίξει με τις φίλες της, να πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων ή ακόμα και να κολυμπήσει στην πισίνα είναι άκρως επικίνδυνα για τη Μίλι.

Όμως τώρα η μικρούλα έχει το δικό της φύλακα άγγελο, τον σκύλο της τον Έλμο, ο οποίος μπορεί να προβλέψει πότε θα πάθει μια κρίση.

«Όταν ήταν πιο μικρή πάθαινε πιο εύκολα κρίσεις με αποτέλεσμα να μη θέλει να βγαίνει έξω, να κάνει ποδήλατο ή πατίνια. Όμως τώρα θέλει να είναι συνέχεια έξω και να ζει τη ζωή της έντονα», λέει ο πατέρας της.